Over ons

Al ruim 25 jaar ervaring

Van Rooij Betonboringen is een familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring in het bewerken van beton en andere harde bouwstoffen, wat ooit begon als eenmanszaak is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waarin nog altijd dezelfde kernwaardes waar Geert van Rooij ooit mee begonnen is centraal staan, namelijk.

Naast de constante kwaliteit, is flexibiliteit wat ons zo’n uniek bedrijf maakt. Vaak kunnen we bij een spoedgeval nog dezelfde dag ter plaatse zijn zodat u als opdrachtgever minimale vertraging oploopt.

We denken mee en geven eerlijk advies

Verder komen we onze afspraken na, en nemen ook de nodige verantwoordelijkheid, we denken graag mee en melden het wanneer iets beter kan of iets niet helemaal lijkt te kloppen. Hierdoor houden we eventueel terugloopwerk en dus ook de kosten minimaal.

Aan alles gedacht

Ook de veiligheid hebben we in een hoog vaandel staan, zo werken we niet in onveilige situaties. Dit wil zeker niet zeggen dat we nee verkopen, echter is in sommige situaties wel een speciale aanpak nodig, denk aan bijvoorbeeld werken op hoogte of in een besloten ruimte. Gelukkig hebben we alle nodige ervaring en materialen in huis om dit in de meeste gevallen volledig op ons te nemen. Daarnaast is al ons gereedschap natuurlijk gekeurd volgens de NEN 3140 norm.

Hoewel de corebusiness beton-boor en zaag werk betreft zijn wij natuurlijk ook gespecialiseerd in:

Kunnen wij u helpen?

Wij geven u graag meer informatie over onze diensten